Sijoituksessa/jalostuslainassa olleet


s. 8.6.2020

Unni on siirtynyt sijoituskotinsa omistukseen terveyssyistä (toistuvia silmän rakkulaisia sidekalvon tulehduksia ja jatkuvaa suolistoperäistä oireilua (oksentelua, ripulia, pahoja kipukohtauksia, suolistotulehduksia); eliminaatiolla todettu allergiat riisille, possulle ja lohelle (eliminaatio vielä kesken); lisäksi todettu kuivasilmäisyys, joka vaatii jatkuvaa tukihoitoa.). Iso kiitos Unnin omille ihmisille hyvin sujuneesta yhteistyöstä!


kuva: Annika Illukka

Tyyni (Star Yard's Nástemearra)

s. 12.6.2017. 
 

Tyyni asuu sijoituskodissa Lahden suunnalla toisen porokoiran ja kissan kaverina. Tyyni on nuorempana käynyt kerran lampailla ja syttyi niille kivasti. Muutoin Tyyni on elänyt aktiivista kotikoiran elämää. Luonteeltaan Tyyni on iloinen ja avoin. Tulee hienosti toimeen laumassa, haluaa toimia yhdessä ihmisen kanssa ja pysyy hyvin vapaana.

Terveys:
Lonkat B/A, kyynärät 0/0, selkä VA0, SP0, LTV1. Silmät PHTVL/PHPV aste 1. Polvet ok (12/2019), sydän ok (12/2019).
Geenitestitulokset:
prcd-PRA, DM, Pompen, CMR3 ja IFT-122: terve
Korkeus:
47-48 cm.Pate (Star Yard's Álddagasa Fákta)

s. 3.2.2020.

Pate asuu Kouvolan seudulla lapsiperheessä kissojen ja koirakaverin kanssa. Pate on siirtynyt haltijoidensa omistukseen huonojen lonkkien takia. Paten perheelle iso kiitos yhteistyöstä!Peppi (Pitäjän Ruustinna)


s. 4.8.2016. Emä: Hagassessan Gizella, isä: Cossaks Iceic Imanuel.

Peppi on siirtynyt haltijoidensa omistukseen. Sille ei valitettavasti saatu pentuja, vaikka astutustusta yritettiin kolmeen juoksuun. Kiitos Peppin perheelle erittäin hyvästä yhteistyöstä!

Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja selkä LTV0, VA0. Silmät ok (1/2019).
Geenitestit: Prcd-PRA: vanhempien tulosten perusteella terve. Pompen, DM ja CMR3: normaali. Kantaa pitkäkarvaisuutta ja parkkia väriä.
Korkeus: n. 48 cm 
Hali (Loppatassun Heila Heinolasta)

s. 12.2.2018. Emä: Barffas Korpihilla, isä: Nutukas Poropeukalo.

Hali on siirtynyt haltijoidensa omistukseen. Iso kiitos Halin perheelle hienosti sujuneesta yhteistyöstä!

Hali asuu Kouvolassa. Terveys tutkitaan vanhempana. Prcd-PRA: vanhempien tulosten perusteella terve, pompe: vanhempien tulosten perusteella terve. Sappihappotestit otettu veljen MVD:n takia kesällä 2018, tulos normaali.

Usva (Barffas Korpihilla)

Usva on Loppatassun Tuulituccien emä. Usvan kanssa harrastetaan aktiivisesti mm. noseworkiä ja pelastusetsintää. Iso kiitos Usvan sijoituskodille hienosti sujuneesta yhteistyöstä!

Lonkat: B/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: VA0, SP0, LTV0
Silmät: terveet (6/2017)
Prcd-PRA: terve
Pompe: terve
Steriloitu kohtutulehduksen takia pentujen ollessa 6-viikkoisia. Sappihappotesti normaali (tutkittu pentueessa ilmenneiden maksavikojen takia).


Luna (Mökötuvan Jonskun-Lunastiina)

Luna oli minulla jalostuslainassa pariinkin otteeseen, mutta valitettavasti sille ei saatu pentuja: ensimmäinen uros todettiin myöhemmin steriiliksi, seuraava ei kiinnostunut juoksuisesta nartusta riittävästi + varaurokselta löytyi terppatarkeissa D/D-lonkat. Iso kiitos Lunan omistajalle lainasta ja luottamuksesta!

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: terveet (8/2015)
Kilppariarvot normaalit ja TGA-testi negatiivinen
Prcd-PRA: terve (vanhempien tulosten perusteella)
Pompe: status ei tiedossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti