Sijoituksessa (urokset)


Ruske (ei rek.)

s. 1.8.2021

Ruske on kahden työkoiran jälkeläinen, joka on syntynyt ja kasvanut porotilalla. Emä: Berglejonets Lola Montez, isä: Calmmo (ei rek.). Asuu sijoituskodissa Sipoossa ja odottaa mahdollista rotuunottoa.Mortti (rek. Kennelliiton käsittelyssä)

s. 10.4.2012

Mortti muutti etelään keväällä 2020 ja asuu sijoituskodissa Kouvolan kupeessa. Mortti on yhteisomistuksessa Star Yard's kennelin kanssa.


Otso (ei rek.)

s. 13.3.2019

Otson vanhemmat ovat rekisteröimättömiä työkoiria (Asla x Virkku).

Otso asuu lapsiperheessä Oulussa ja odottaa mahdollista rotuunottoa. Otso on yhteisomistuksessa Star Yard's kennelin kanssa.

 (c) Matti Räty


Onni (Minngehke Aarkede)

s. 30.7.2017. Onni Koiranetissä

Onni asuu maaseudulla Keski-Suomessa kissakavereiden kanssa ja kulkee paljon mukana erilaisissa maataloushommissa. Onnin isä toimii työkoirana Norjan Kautokeinossa ja emä on harrastuskoirana Ruotsissa (saavuttanut mm. Ruotsin ja Suomen jäljestysvalion arvot). Luonteeltaan Onni on melko herkkä ja miellyttämisenhaluinen, mutta myös itsenäisyyttä ja rohkeutta löytyy sopivasti. Pysyy hyvin vapaana eikä ole kiinnostunut riistasta. Rakastaa juoksemista ja kunnon riekkumista koirakavereiden kanssa :-). Vieraista uroksista ei niin välitä nyt aikuisena, mutta tyttöjen kanssa tulee juttuun erinomaisesti.

Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LTV0, VA0. Polvet 0/0 (5/2019), sydän ok, silmät terveet (6/2019).
Prcd-PRA: vanhempien tulosten perusteella terve

Onnille syntyi 7 pentua (3 u, 4 n) Hippulan kenneliin 7.1.2020. Pentujen emä on Tieva, eli Hippulan Tundrankutsu.

Onni on mahdollisesti saatavilla jalostukseen sopivalle terveystutkitulle nartulle. Laita viestiä, niin jutellaan lisää!

 (c) K. Hämäläinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti