Filmaattiset

Oprin ja Saiken pennut syntyivät 29.9.2019 (4 n ja 2 u, minkä lisäksi syntyi yksi jo jonkin aikaa sitten kuollut enkelipentu). Äitikoira ja vauvat voivat hyvin. Kaikilla pennuilla on kodit.

Pennut ovat terveitä prcd-PRA:n, pompen taudin ja CMR3:n osalta (molemmat vanhemmat testattu terveiksi). Opri on lisäksi testattu terveeksi IFT122-PRA:n osalta.n. Loppatassun Laulava Sydän, Leila. Leila asuu pääkaupunkiseudulla. Yksi pentue Lumoturkin kennelissä.

n. Loppatassun Neiti Tuittupää, Tuittu. Tuitti asuu pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Yksi pentue Star yard's kennelissä.

kuva: Emma Kaltto

n. Loppatassun Salainen Ase, Unna. Unna asuu Turun seudulla. Hiivaongelmaa, mistä syystä ei käytetty jalostukseen.


n. Loppatassun Valkoinen Peura, Dora. Dora asuu pääkaupunkiseudulla. Kutisee, mistä syystä ei käytetty jalostukseen.
u. Loppatassun Lumisten Metsien Mies, Valto. Valto asustelee Oulun seudulla.
u. Loppatassun Rakas Lurjus, Pyry. Pyry asuu Oulun seudulla koti- ja harrastuskaverina.


Oprin juoksut alkoivat 17.7.2019. Se on astutettu onnistuneesti Saikella, joka on jo vähän varttuneempaan ikään ehtinyt kiinnostavasukuinen pohjoisen poika. Pappakoiraa ei ole luustokuvattu, mutta silmät käytiin vilauttamassa lekurilla 7/2019 eikä huomautettavaa löytynyt. Saike on tasapainoinen, fiksu ja toimintakykyinen uros, joka seisoo vahvasti omilla jaloillaan, mutta haluaa myös miellyttää ja tehdä yhteistyötä ihmisen kanssa. Saike tulee loistavasti toimeen narttujen kanssa isossakin laumassa, mutta toisista uroksista ei välitä. Saalisviettiä löytyy jonkin verran, mutta riistan jäljet eivät kiinnostele. Saike on ollut koko ikänsä erittäin terve ja vahvavatsainen. Turkki papalla on erinomainen sekä laadultaan että ominaisuuksiltaan ja sitä löytyy runsaasti.

Yhdistelmä KoiraNetissä. Yhdistelmän ss% 8:lla sukupolvella laskettuna on 3,67 %. Mahdolliset pennut tulevat olemaan terveitä prcd-PRA:n, pompen taudin ja CMR3:n osalta (molemmat vanhemmat testattu terveiksi).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti