Ideologiani

Valitsen pennunostajat huolella enkä myy koiria pihakoiriksi. Aiempi kokemus koirista on suotavaa, mutta se on voitu hankkia muutenkin kuin oman koiran kautta. Kerrothan yhteydenottosi yhteydessä millaisia ominaisuuksia toivotte koiralta, millaiseen kotiin pentu olisi tulossa ja mitä sen kanssa on tarkoitus harrastaa.

Kasvattajana pyrin siihen, että jokainen minulta lähtenyt pentu on saanut parhaat mahdolliset eväät elämäänsä. Tämä tarkoittaa vain terveiden ja täysipäisten koirien käyttämistä jalostukseen sekä nartun ja sen pentujen hyvinvoinnin takaamista sekä tiineysaikana että pentujen kasvattajan luona viettämien ensimmäisten viikkojen aikana. Pennut kasvavatkin kodin äänien keskellä ja totutetaan muun muassa käsittelyyn, erilaisiin alustoihin ja autoiluun. Pennun mukana seuraa aina kasvattajan elinikäinen tuki.

Kerron mielelläni lisää rodusta ja odotettavissa olevasta pentueesta. Mietitään yhdessä, onko porokoira juuri sinulle sopiva rotu ja juuri tämä pentue se oikea!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti